0%
100%

Študentska anketa o študiju na 3. stopnji Univerze v Ljubljani - Stran 1

Jezik:Spoštovana kolegica, spoštovani kolega!
 
Ob zaključku tretjega leta vašega doktorskega študija nas zanimajo predvsem vaše izkušnje pri individualnem in raziskovalnem delu študija. Prosimo vas, da svoje izkušnje in mnenja čim podrobneje predstavite, saj nam bo to v veliko pomoč pri izboljševanju doktorskega študija. Za izpolnitev ankete boste potrebovali okvirno 10 minut.
 
Prosimo, da podate svoje mnenje na način, kot bi si sami želeli, da drugi komentirajo vaše delo. Pri podajanju ocene bodite natančni, spoštljivi in konstruktivni.
 
Vaši odgovori so pomembni. Študentska anketa je namenjena evalvaciji študijskega procesa ter predstavlja eno od izhodišč za izboljšanje študija, mentorstva in drugih dejavnosti, ki so študijskemu procesu v podporo.
 
Vaši odgovori so zaupni. Povzetki rezultatov in posamezni komentarji v anketi se posredujejo odgovornim za študijski program. Odgovorov v anketi ni možno povezati z identiteto posameznega študenta.  
 
 
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

Vaša ocena nam predstavlja pomembno povratno informacijo za izboljšanje kakovosti študija. Če kljub temu ne želite sodelovati, kliknite gumb "Naslednja stran" in tako zaključite vprašalnik brez sodelovanja.

Trenutno ste v predogledu ankete!
Odgovori se ne bodo shranili v bazo!

Jezik:

Naprava:

Skoči na:

Omogoči komentarje in shranjevanje testnih podatkov

Predogled - podatki se ne shranjujejo.
OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>