0%
100%

Evalvacija izvajalca in predmeta - Page 1

Jezik:Spoštovani!

Pred vami je anketa o pedagoškem delu, s katero želimo izvedeti vaše mnenje o predmetu  in izvajalcih, ki sodelujejo pri predmetu. 

Prosimo, da podate svoje mnenje na način, kot bi sami želeli, da drugi komentirajo vaše delo. Pri podajanju ocene bodite natančni, spoštljivi in konstruktivni. 


Vaši odgovori so zaupni.
 Povzetki rezultatov in posamezni komentarji v anketi so posredovani izvajalcem študijskega procesa in odgovornim za študijski proces. Odgovorov v anketi ni možno povezati z identiteto posameznega študenta. 


Vaši odgovori so pomembni. 
Študentska anketa je namenjena evalvaciji učiteljev in študijskega procesa v splošnem ter predstavlja eno od izhodišč za izboljšanje študija in dejavnosti, ki so študijskemu procesu v podporo.


Morebitna vprašanja v zvezi z anketo lahko po elektronski pošti pošljete na naslov ime.priimek@fdv.uni-lj.si.  


Hvala!

 

Rektor UL
Dekan Fakultete za družbene vede
Predsednik študentskega sveta UL
Predsednica študentskega sveta FDV

Vaša ocena predmeta nam predstavlja pomembno povratno informacijo za izboljšanje kakovosti študija. Če kljub temu ne želite sodelovati, kliknite gumb "Naslednja stran" in tako zaključite vprašalnik za ta predmet.

Način: NormalenCelostranski
 + 
 X 

Trenutno ste v predogledu ankete!
Odgovori se ne bodo shranili v bazo!

Jezik:

Naprava:

Skoči na:

Omogoči komentarje in shranjevanje testnih podatkov

Predogled - podatki se ne shranjujejo.
OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>